Voor de Boos Uitzending over The Voice maakte Actrices al Gebruik van een Intimiteitscoach bij Naaktscenes

Deze site zat een aantal podcasts te beluisteren van Lekker Lullen de Podcast op Spotify. Eentje over content maken op internet. En de ander ging over naaktscenes in films. En wat blijkt. Britt Scholte en Lieke Augustijn van die Podcast en van Nieuwe Gasten op Youtube, zeiden dat ze auditie hadden gedaan voor een bepaalde rol wat halfnaakt was. Maar dat er gebruik werd gemaakt van een intimiteitscoach. Puur om ervoor te zorgen dat de vrouwen goed worden begeleid. In de media doen ze net alsof het NU pas gebeurd sinds een aantal maanden na de Voice rel en dat ze eerder hadden moeten doen. Wat blijkt! De uitzending waar toen al lang een intimiteitscoach bij aanwezig was, en ook waarschijnlijk bij andere film opnames, en dat werd verteld stamt uit mei 2021. Dus dik een jaar geleden en een half jaar voordat de Boos uitzending op tv kwam. Nu doet de media net alsof een intimiteitscoach op sets nu pas gebeurd om metoo praktijken te voorkomen. Maar dat gebeurde op sets al lang voor die tijd. Dus een intimiteitscoach werd altijd dus al gedaan om de vrouwen op hun gemak te stellen voor een naaktscene. En dus NIET door de Boos uitzending. Zo zie je maar hoeveel er gelogen wordt in de media.