Zo zie je of een BN’er een Open Relatie heeft

Deze site is erachter gekomen hoe je kan zien of een BN’er een open relatie of een soort van open relatie heeft, dat bv de vrouw of de man eenmalig met iemand mag afspreken zonder dat er een relatie uit voort komt. 1 Ding moeten mensen weten dat BN’ers ontzettend veel animo krijgen. Dus waarom sommigen dan hun monogamiteit laten hinderen door hun partner. Maar zo zie je of een bekende man en dus ook de vrouw (die dan ook met een ander mag afspreken) een open relatie heeft. Je moet kijken of die partner bij die man of vrouw blijft. Zo ja, dan hebben die BN’ers (een soort van) open relatie. In de media moeten ze dan net doen alsof het heel erg is. Maar binnenskamers zitten ze zich kapot te lachen dat ze niet weten dat ze een open relatie hebben. Als de partner weg gaat, dan is die BN’er vreemdgegaan. Als de partner gewoon blijft en in de media net doen alsof het heel erg is, dan hebben ze waarschijnlijk een open relatie. Want als ze zouden zeggen dat ze open relatie hebben, dan zou heel Nederland ermee bemoeien, aangezien het iets prive’s is. Dus liegen ze erover. Want deze site weet veel bekende vrouwen en mannen een open relatie hebben. Dus wat juice kanalen allemaal brengen dat iemand vreemd is gegaan, is dus waarschijnlijk geen vreemdgaan, aangezien de partner er gewoon van af wist en het toestaat. Dus als een BN’er echt vreemd gaat, dan gaat de partner weg. Blijven ze gewoon bij elkaar, dan hebben ze waarschijnlijk een soort van open relatie. Want geen enkele BN’er heeft de partner verlaten, terwijl het normaal wel gebeurd bij vreemdgaan. Dus dat moet je al aan het denken zetten. Alleen is het iets prive’s wat niemand mag weten en doen dan net alsof het heel erg is (geacteerd).