Zo zie je of een BN’er een Open Relatie heeft

Deze site is erachter gekomen hoe je kan zien of een BN’er een open relatie of een soort van open relatie heeft, dat bv de vrouw of de man eenmalig met iemand mag afspreken zonder dat er een relatie uit voort komt. 1 Ding moeten mensen weten dat BN’ers ontzettend veel animo krijgen. Dus waarom sommigen dan hun monogamiteit laten hinderen door hun partner. Maar zo zie je of een bekende man en dus ook de vrouw (die dan ook met een ander mag afspreken) een open relatie heeft. Je moet kijken of die partner bij die man of vrouw blijft. Zo ja, dan hebben die BN’ers (een soort van) open relatie. In de media moeten ze dan net doen alsof het heel erg is. Maar binnenskamers zitten ze zich kapot te lachen dat ze niet weten dat ze een open relatie hebben. Als de partner weg gaat, dan is die BN’er vreemdgegaan. Als de partner gewoon blijft en in de media net doen alsof het heel erg is, dan hebben ze waarschijnlijk een open relatie. Want als ze zouden zeggen dat ze open relatie hebben, dan zou heel Nederland ermee bemoeien, aangezien het iets prive’s is. Dus liegen ze erover. Want deze site weet veel bekende vrouwen en mannen een open relatie hebben. Dus wat juice kanalen allemaal brengen dat iemand vreemd is gegaan, is dus waarschijnlijk geen vreemdgaan, aangezien de partner er gewoon van af wist en het toestaat. Dus als een BN’er echt vreemd gaat, dan gaat de partner weg. Blijven ze gewoon bij elkaar, dan hebben ze waarschijnlijk een soort van open relatie. Want geen enkele BN’er heeft de partner verlaten, terwijl het normaal wel gebeurd bij vreemdgaan. Dus dat moet je al aan het denken zetten. Alleen is het iets prive’s wat niemand mag weten en doen dan net alsof het heel erg is (geacteerd).

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Je maakt gebruik van een Ad Blocker!

Deze site ziet dat je een Ad Blocker hebt geinstalleerd. Door de Ad Blocker worden bezoekersaantallen niet geregistreerd en doet de site het niet optimaal, omdat onderdelen niet geladen worden. Om die reden kan je geen toegang tot de site krijgen. Daarom ben je verplicht om de Ad Blocker uit te zetten om daarna wel toegang te kunnen krijgen. Klik na het uitzetten op Site opnieuw starten om vervolgens wel toegang tot de site te krijgen.