Foto’s krijgen voortaan een Titel

Hieronder zie je foto’s met een volledige titel. Misschien ziet het er wel dom uit, maar dat is verplicht. De site zal het uitleggen. De titel boven een foto komt als zoekresultaat in Google te staan. Dus een foto met Abbey Hoes als titel, komt ook zo in google te staan. Er er zijn 2 gevolgen. Ten eerste kan google geen foto’s lezen. Daardoor komt niet in de zoekresultaten te staan wat er op de foto te zien, waardoor deze site heel veel bezoekers misloopt. Ten tweede en wel het belangrijkste. Als alle titels hetzelfde zijn. Dus als 10 foto’s en dus pagina’s allemaal alleen de tekst Abbey Hoes hebben, dat ziet Google het als Duplicate Content. Dat is dat google titels van pagina als dezelfde pagina’s ziet. Dus ipv dat alle 10 de pagina’s worden geindexeerd, wordt er dan maar eentje gepubliceerd om het overzichtelijk te houden voor de bezoekers van google. En als je elke foto een titel geeft, dan is elke titel in google anders, waardoor dus alle 10 de pagina’s in de zoekresultaten komen te staan ipv eentje. Daardoor heeft deze site dan letterlijk 10 keer zoveel bezoekers. Het staat misschien wel dom die titels. Maar dat moet nou eenmaal. Anders gaat Google mijn site weren.

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Je maakt gebruik van een Ad Blocker!

Deze site ziet dat je een Ad Blocker hebt geinstalleerd. Door de Ad Blocker worden bezoekersaantallen niet geregistreerd en doet de site het niet optimaal, omdat onderdelen niet geladen worden. Om die reden kan je geen toegang tot de site krijgen. Daarom ben je verplicht om de Ad Blocker uit te zetten om daarna wel toegang te kunnen krijgen. Klik na het uitzetten op Site opnieuw starten om vervolgens wel toegang tot de site te krijgen.

-+=