RTL Boulevard Deskundigen blijken Vrij Arrogant te zijn

Deskundigen van RTL Boulevard zijn niet arrogant. Maar ze doen dingen die niet standaard zijn. De site BN’ertjes heeft onderzoek gedaan hoe de deskundingen in de praktijk zijn. Want op tv doen deskundigen bij een tv programma net alsof zij alles weten en de rest niet. Maar dat is tv natuurlijk. De arrogantie van een bepaald programma. Maar zo heeft deze site de deskundigen van RTL Boulevard even getest. We beginnen bij advocaat Clarice Stenger. Bij haar heeft deze site niet echt wat kunnen merken. Wel heeft deze site een mail naar haar gestuurd (persoonlijke zakelijke mail) een tijdje geleden omtrent stalking wat deze site mee heeft gemaakt. Hoe dat juridisch allemaal zit. Als je zo’n mailtje krijgt en je weet dat de verzender een juice site heeft, dan mail je natuurlijk terug, omdat het indirect een collega is in de showbizz wereld. Maar op die mail (serieuze mail) heeft deze site nooit wat ontvangen. Ze hoeft natuurlijk niet per se terug te mailen. Maar ja, je gaat er toch van uit dat als je jezelf op tv promoot, dat je dat dan ook in de praktijk moet laten zien door een mail terug te sturen. Ook al vind je het een onzin mail. Het was gewoon een serieuze mail en niet zo’n mail wat naar De Rijdende Rechter of Mr Frank Visser wordt gestuurd, waarbij je weet dat het onzin is. Dus Clarice Stenger kan misschien wel goed zijn. Mijn mail heeft ze nooit beantwoord, terwijl het een normale serieuze vraag was. Die mail was overigens niet om haar te testen, maar puur om haar mening te laten horen wat zij vindt van de stalkingspraktijken door BN’ers vroeger hier op deze site. En dan komt Eveline Stallaart. Zij is een seksuologe en heeft een eigen praktijk. Als we googlen wat een sekuoloog vraagt, dan is dat ongeveer tussen de 55 en 80 euro per uur. Dat is een normaal tarief. Zij blijkt 165 euro per uur te vragen en voor in de avond 215 euro per uur. En weet dat je dan niet maar 1 langs kan komen. Je moet er natuurlijk vaker langs. En de kans bestaat dat het niet vergoed wordt door je zorgverzekering, omdat het niet noodzakelijk is. Ze vraagt dus 2,5 tot 3 keer zoveel dan wat een normale seksuoloog vraagt. Weet dat als je naar de huisarts gaat (9 jarige opleiding) die hooguit maar 35 euro voor 20 minuten vraagt. Al krijgt een huisarts ook 5 euro per maand per patient van de zorgverzekering. Ook al ga je nooit naar de huisarts. Dus gemiddeld vraagt een huisarts dan ook 70 euro per uur. Dat de 1 of niet mailt of torenhoge bedragen vraagt, komt natuurlijk doordat ze veel aanbiedingen krijgen. En dan krijg je dat. Maar ja, als een BN’er bekender wordt en daardoor meer vraagt, wordt dat door bedrijven betaalt. Hier moeten consumenten die bedragen betalen. En dat is dan toch even anders, aangezien zij minder geld hebben dan bedrijven.