Toneelgroep Amsterdam en Toneelgroep Amsterdam zijn in Conflict met Elkaar

Je hebt al decennia lang Toneelgroep Amsterdam. Een paar jaar geleden gingen ze wijzigen van naam naar ITA. De naam Toneelgroep Amsterdam kwam daardoor vrij. Maar zo is er een toneelgroep De Warme Winkel, die een tijdje terug de naam had verandert naar Toneelgroep Amsterdam. Ze hadden een naam geclaimd die eerder bestond. Aanvankelijk ging ITA daar mee akkoord, omdat je niks meer vernam. Maar nu heeft ITA, voorheen Toneelgroep Amsterdam een sommatiebrief gestuurd, waarin voorheen De Warme Winkel van naam moet veranderen en niet de naam Toneelgroep Amsterdam mag gebruiken. Anders dreigen ze met een rechtszaak. De Warme Winkel (heette voorheen zo) is daarom een petitie een tijdje geleden gestart en hebben al veel petities opgehaald. We kijken hoe het afloopt.

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Je maakt gebruik van een Ad Blocker!

Deze site ziet dat je een Ad Blocker hebt geinstalleerd. Door de Ad Blocker worden bezoekersaantallen niet geregistreerd en doet de site het niet optimaal, omdat onderdelen niet geladen worden. Om die reden kan je geen toegang tot de site krijgen. Daarom ben je verplicht om de Ad Blocker uit te zetten om daarna wel toegang te kunnen krijgen. Klik na het uitzetten op Site opnieuw starten om vervolgens wel toegang tot de site te krijgen.