Zo gaan Managers om met Journalisten

Laten we eerst duidelijk zijn dat BN’ers zelf ervoor hebben gezorgd dat ze bekend willen worden en bekend willen blijven. Dan is het risico dat journalisten daar over willen schrijven en hoort dus bij het showbizzvak. Yvonne Coldeweijer zei dat ze nooit aan wederhoor doet omdat de BN’ers of de managers daarvan toch alles bij elkaar liegen. Dus dan is het logisch dat er geen wederhoor gedaan wordt. Maar als je wat publiceert moet je echt bewijs hebben. Niet een mailtje door iemand verzonnen. Maar deze site heeft ook vaak contact gehad met managers. Maar allemaal grof enz, terwijl de site niks verkeerds doet. Ze antwoorden niet, willen niet vertellen of er voor betaald moet worden. Zo ja, hoeveel. BN’ers die niks willen zeggen. Maar als grote media reageert, dan kan opeens alles (vriendjespolitiek). Maar nu waar dit bericht over gaat. Hoe gaan managers met media om die minder groot/bekend zijn, zoals deze site en juice kanalen. En hieronder zie je een filmpje hoe heftig managers met kleine journalisten omgaan, zoals Yvonne Coldeweijer, deze site en Roddelpraat. Wij doen hetzelfde als RTL Boulevard en Shownieuws. Zo belde Roddelpraat naar Oren Schrijver die ook manager is Charly Luske. En Roddelpraat had een vraag omtrent wie de mailtjes van Charly Luske beatnwoord op zijn Instagram, aangezien hij eerst afsprak met vrouwen terwijl ie een vrouw Tanja Jess heeft. Hun vraag was aan hem wie die mailtjes van Charly Luske beheert. En moet je maar eens kijken hoe hij bij Roddelpraat en ook VEEL MANAGERS bij deze site reageren hoe ze ook zo bij deze site deden. Vanaf minuut 40-41 ongeveer. Meteen naar doen, zonder maar een vraag hoeven te stellen. Gelukkig werd hij even voor schut gezet door Jan Roos op het eind en hing toen meteen op.