Heeft Marieke Elsinga wel Vermoeidheidsklachten gehad?

Vandaag staat in het nieuws dat Marieke Elsinga weer terug komt bij Q-music na vermoeidheidsklachten te hebben gehad. Dat heeft ze waarschijnlijk ook wel gehad. Maar weet wel dat in de media veel gelogen wordt. En al helemaal BN’ers meedoen met een tv programma. Zo blijkt dat Wie is de Mol en Expeditie Robinson altijd in de maand mei wordt opgenomen om in het najaar uit te zenden. En dan moeten ze ongeveer 2 a 3 weken vrij nemen. Marieke Elsinga is in totaal 3 a 4 weken weg geweest. Maar precies in de weken in de maan mei dat er eventueel opnames zouden kunnen zijn. BN’ers moeten net doen alsof ze wat anders aan doen zijn. Dat moet van die programma’s, zodat ze er niet achter kunnen komen dat ze mee hebben gedaan aan die programma’s. Het kan dus best zijn dat Marieke Elsinga helemaal geen vermoeidheidsklachten had, maar misschien gewoon meedeed met een tv programma. Als ze het wel heeft gehad, dan is het echt zo. Maar ja, wetende dat er vaak gelogen wordt en zij niet zomaar weg kan bij Q-music, moest ze misschien wel net doen alsof. Het is niet zo dat deze site zegt dat ze het niet heeft gehad. Maar de kans dat er gelogen wordt bestaat wel, gezien de periode wanneer Expeditie Robinson en Wie is de Mol worden opgenomen.