Britt Scholte heeft een Relatie

Tot een hele poos geleden had ze een relatie met youtube Stefan de Vries. Die gingen toen uit elkaar. Nu heeft ze op haar instagram gezegd, nav een vraag van iemand (dus niet vanuit haarzelf), dat ze al een hele tijd een relatie heeft. Ze wil ook niet zeggen wie het is. Maar dat maakt niks uit. In dit bericht is meer de vraag, dat blijkt dat ze al misschien al een jaar een relatie heeft ipv hooguit een paar weken/maanden. Je zou denken dat BN’ers meteen zeggen als ze een nieuwe relatie hebben. Maar vaak is dat niet zo. Ze zeggen niks of liegen. En ook andersom. Als mensen denken dat iemand een relatie heeft, blijkt diegene al een jaar vrijgezel te zijn. Maw je weet het nooit en je kan er ook niet van op aan, aangezien BN’ers er vaak over liegen. Logisch omdat ze niet de media op hun dak willen hebben en de partner het vaak ook niet wilt. Maar op internet staat vaak dat die persoon vrijgezel of een relatie heeft. Maar dat weet men gewoon niet. Iemand die vrijgezel is, kan allang een jaar een relatie hebben. En iemand die jaren een relatie heeft, kan al een jaar vrijgezel zijn. De BN’er wil het niet zeggen wegens liefdesverdriet en bemoeienis van de media. Maar de media wil het wel graag weten. Tegenstrijdige situatie. Ook is het vaak zo dat heel vaak BN’ers vreemd gaan. Niet omdat hun eigen relatie over is. Nee, puur omdat ze de ander leuker vinden. Ze denken dat dan te kunnen maken omdat ze nou eenmaal bekend zijn en dat waarschijnlijk mogen, wat normale burgers niet mogen. Maar weet uit dit bericht dat je dus nooit weet of een BN’er vrijgezel is of een relatie heeft. En als ze een relatie hebben, dan willen ze best vreemdgaan. Sorry voor deze woorden. Maar dit nou eenmaal de waarheid. Gaat normaal maar een paar procent vreemd. Bij BN’ers is het wel 10 a 20 procent die ooit een keer vreemd is gegaan.

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Je maakt gebruik van een Ad Blocker!

Deze site ziet dat je een Ad Blocker hebt geinstalleerd. Door de Ad Blocker worden bezoekersaantallen niet geregistreerd en doet de site het niet optimaal, omdat onderdelen niet geladen worden. Om die reden kan je geen toegang tot de site krijgen. Daarom ben je verplicht om de Ad Blocker uit te zetten om daarna wel toegang te kunnen krijgen. Klik na het uitzetten op Site opnieuw starten om vervolgens wel toegang tot de site te krijgen.

-+=