Koen Kardashian wil Yvonne Coldeweijer laten Verwijderen van Instagram

Yvonne Coldeweijer had een paar maanden lang negatief nieuws over Koen Kardashian gemeld omtrent zijn drugsverslaving. En daar is Koen nu klaar mee, die er nu alles aan doet om het instagram kanaal van Yvonne te laten verwijderen. Hij legt aan zijn volgers hoe je haar moet rapporteren op Instagram, in de hoop dat haar kanaal verwijderd wordt. Maar laten we even duidelijk zijn. Koen Kardashian is bekend en als hij verslaafd is, moet hij niet raar opkijken dat ze dat in het nieuws brengen. Wat hij doet door Yvonne lastig te vallen om iets af te pakken, heet ook wel stalking in het dagelijks leven. In het civiele recht heet dat laster praktijken. Yvonne doet dat niet omdat het nieuws is en dus van maatschappelijk belang. Koen Kardashian is eigenlijk gewoon Yvonne aan het stalken. En hij moet 1 ding weten. Drugs kan je alleen maar krijgen door met dealers af te spreken. Dat haal je niet even bij de Albert Heijn. Dus als hij verslaafd is aan drugs, mag dat dan al helemaal verteld worden, als je veel moeite doet om met dealers in aanraking te komen om je drugs te kunnen krijgen. Dus hopelijk houdt hij op met Yvonne lastig vallen. Anders is hij alleen maar bezig met slalking. Iets wat 3 BN’ers ook bij deze site hebben gedaan. En mocht hij het voor elkaar krijgen, dan mag hij de kosten betalen wat Yvonne misloopt door haar blokkade als zij hem voor de rechter zou dagen.