Oproep aan BN’ers: Help Mee het Oude Leven terug te Krijgen voor The Voice Rel

Tim Hofman met Boos kwam met het verhaal dat er bekende mannen waren die grensoverschrijdend gedrag hadden getoond. Later volgde nog een aantal zaken. Maar door de zaak met Johan Derksen, gaat het wel erg ver een programma van de buis wordt gehaald, waarvan het verhaal vervolgens niet tot nauwelijks waar blijkt te zijn. Alleen maar door de ophef door onder andere media en bekende vrouwen. Maar daarom ook een oproep aan de bekende vrouwen. Dit bericht wordt niet zomaar geschreven. De site eigenaar is de laatste tijd naar veel bioscoopvoorstellingen geweest en naar toneelvoorstellingen. Je gaat ernaar toe voor het verhaal en niet dat er naakt in voorkomt af en toe. Maar van alle 10 de voorstellingen (wat dan ook), is er geen enkele man of vrouw geweest die naakt is gegaan. Zowel in een film als toneel niet. Film en Toneel producenten durven gewoon niks meer. Puur omdat de bekende vrouwen zo argwanend zijn ten top. Ze zijn veel te bang om als grensoverschrijdend gezien te worden. En dat moet nu eens ophouden. Naakt hoort nou eenmaal in films en toneel. Het is realistisch, omdat het in het echt ook voorkomt. En daarom een oproep aan bekende vrouwen. Niet om bedekte naaktfoto’s van jezelf te maken op instagram. Maar zouden jullie een statement willen maken op jullie instagram. Gewoon met tekst dat naakt heel normaal is, gewoon in films en toneel hoort en producenten niet meer bang hoeven te zijn dat ze grensoverschrijdend bezig. Het leven moet niet een Tim Hofman wereld worden. Alsof Tim Hofman door die aflevering de nieuwe Mark Rutte is geworden en door die aflevering even bepaald hoe kuis Nederland moet worden. En dat terwijl hij zelf Spuiten en Slikken heeft gepresenteerd. Beetje absurd. Vrouwen gaat al niet meer topless zonnen sinds de smartphone. Playboy is ermee gestopt met BN’ers in de Playboy. De kans dat je een tiet van een bekende vrouw te zien krijgt is heel klein. Maar daarom een oproep aan de bekende vrouwen of ze een statement in tekst willen maken dat producenten niet meer bang hoeven te zijn voor grensoverschrijdend gedrag. Als veel bekende vrouwen die doen, moet de wereld toch weer worden voor januari voor The Voice rel, dat er af en toe naakt te zien is in films of toneel, wetende dat door een intimiteitscoach nu alles beter geregeld is. Want als naakt er niet in voorkomt, zorgt dat weer voor minder kijkers en bezoekers. Want sex sells. Dus hoop dat bekende vrouwen aandacht willen geven op hun instagram dat het leven qua preutsheid minder wordt en meer naakt op tv, film en toneel moet komen. Want er ook geen enkel programma tv geweest wat met naakt te maken had. Voor die tijd was dat altijd zo. Dus als je een bekende vrouw bent, geef aandacht op je instagram om MeToo 2.0 te laten verdwijnen. Alvast bedankt.

Hier een statement van BN’ertjes met een mooie tekst:

Oh mooie vrouw, waar ben je toch gebleven? Tim Hofman heeft je doen verdwijnen. Maar toch blijk je nog te bestaan. Maar waar ben je dan gebleven? Wij weten het. Onder je kleren. Maar tegenwoordig ben jij meteen een MeToo’tje. Hoezo verberg jij je. Iedereen wil je zien. Mensen hunkeren naar je. Je scoort, je doet niks. Maar mensen doet het wel wat. Kom aub weer terug. Terug naar je roots. Op tv, film en toneel. Daar hoor je thuis. We zullen je naaktheid met respect behandelen. Alsof je nooit weg bent gegaan. Maar nu is dat het geval. We missen je. En laat jouw lichaam nou niet bepalen door Tim Hofman. Jij bent mooi, wij kijken alleen en raken niks aan. Laat jouw lichaam de media niet uitsterven. Kom terug en maak een comeback. Einde mooie tekst.