Even een Notitie omtrent Lettertype grootte

De lettertype is op de site iets vergroot. Sommige mensen met een pc met een lage beeldscherm resolutie, zullen misschien merken dat het wel wat groter is dan normaal. Maar technisch is het zo dat er maar 1 lettertype grootte ingesteld kan worden voor smartphone, tablet, pc en laptop. Dus als de lettertype op de pc normaal is, dan is het voor een mobiel weer te klein. En als het op een smartphone weer iets te groot, dan is de lettertype op een pc weer veel te groot. Daarom is er een tussenweg en is dit de grootte. Normale weergave qua lettertype op een smartphone en iets groter op een pc. Overigens is het niet alleen op deze site zo. Op alle sites zijn de letters wat groter op een pc. Dat heeft ermee te maken dat de letters ook duidelijk leesbaar zijn op een mobiel. Een site kan niet zien waar de site opgestart wordt. Dus kan je maar 1 type lettertype selecteren. Daarom zijn de letters op een pc wat groter om het op een smartphone leesbaar te houden, wat overigens bij alle nieuwssites zo is.

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Je maakt gebruik van een Ad Blocker!

Deze site ziet dat je een Ad Blocker hebt geinstalleerd. Door de Ad Blocker worden bezoekersaantallen niet geregistreerd en doet de site het niet optimaal, omdat onderdelen niet geladen worden. Om die reden kan je geen toegang tot de site krijgen. Daarom ben je verplicht om de Ad Blocker uit te zetten om daarna wel toegang te kunnen krijgen. Klik na het uitzetten op Site opnieuw starten om vervolgens wel toegang tot de site te krijgen.

-+=