Michelle Willemsen gaat een Wetenschapsprogramma maken

Michelle Willemsen, vroeger bekend van de Telegraaf, gaat een programma maken over wetenschappelijke dingen. Met vragen als hoe je jezelf kan ontstressen en hoe je bv gelukkiger wordt. Waarschijnlijk zal dit een youtube programma worden en niet voor tv.

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Je maakt gebruik van een Ad Blocker!

Deze site ziet dat je een Ad Blocker hebt geinstalleerd. Door de Ad Blocker worden bezoekersaantallen niet geregistreerd en doet de site het niet optimaal, omdat onderdelen niet geladen worden. Om die reden kan je geen toegang tot de site krijgen. Daarom ben je verplicht om de Ad Blocker uit te zetten om daarna wel toegang te kunnen krijgen. Klik na het uitzetten op Site opnieuw starten om vervolgens wel toegang tot de site te krijgen.