Yvonne Coldeweijer had Totaal Geen Bewijs dat Samantha Steenwijk illegale Dieetpillen gebruikte

Iedereen dacht hoe zij aan die informatie kwam dat Samantha Steenwijk illegale dieetpillen zou gebruiken. Omdat ze zoveel volgers heeft zou je denken dat ze wel degelijk echt bewijs heeft van meerdere bronnen. Of dat ze er zelf achter is gekomen. Totaal niet. Iemand (een grappenmaker) had gewoon een zinnetje gestuurd in haar DM dat Samantha illegale dieetpillen gebruikte. Yvonne vroeg alleen waar die persoon die informatie van had. Zei die bron alleen dat ze haar kent en daarom dat weet. Dat is alles. Geen bewijs, geen meerdere mailtjes met hetzelfde verhaal, niet zelf onderzocht. Helemaal niks. Iemand stuurt voor de gein een mailtje. En zij brengt het gewoon. Puur om te scoren. Toen deze site begon, kreeg de site eigenaar ook al dat soort mailtjes. Maar altijd zonder bewijs en om die reden niet tot nauwelijks wat gepubliceerd. Zij en andere juice kanalen doen dat wel zo. Als dat je werkwijze is van journalistiek bedrijven, dan mag zij de roddelkanalen nog wel even de studie journalistiek doen. Je moet altijd bewijs kunnen tonen. En dat mag dan wegens maatschappelijk belang. Als deze site haar een mail zou sturen met een verzonnen verhaal zonder enig bewijs, dan zou zij dat dus ook gewoon publiceren. Het zijn geen roddels meer wat ze brengt, maar gewoon verzonnen verhaaltjes. Dat Samantha haar voor het gerecht heeft gesleept en dan ook meer dan terecht geweest. Hieronder je de rectificatie die ze heeft moeten plaatsen. En daarnaast de mailconversatie tussen die Yvonne en die persoon die dat beweerde dat Samantha illegale dieetpillen slikte. Waarschijnlijk is er nog 1 zinnetje waarin dat verteld wordt. Maar bewijs kan die persoon totaal niet leveren.