Website vernieuwd!

De website is compleet vernieuwd! Door een andere indeling ziet het er overzichtelijker uit. Op een tablet/pc/laptop zijn de letters makkelijk te lezen. Ook op een smartphone. Maar mocht je op een smartphone de letters toch iets te klein vinden, dan kan je altijd inzoomen of je telefoon horizontaal houden om de letters te vergroten, mocht je op een smartphone wat moeilijker kunnen lezen. Voor de rest is de website zeer overzichtelijk om het bezoekers makkelijker te maken. Veel plezier op de site!

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Je maakt gebruik van een Ad Blocker!

Deze site ziet dat je een Ad Blocker hebt geinstalleerd. Door de Ad Blocker worden bezoekersaantallen niet geregistreerd en doet de site het niet optimaal, omdat onderdelen niet geladen worden. Om die reden kan je geen toegang tot de site krijgen. Daarom ben je verplicht om de Ad Blocker uit te zetten om daarna wel toegang te kunnen krijgen. Klik na het uitzetten op Site opnieuw starten om vervolgens wel toegang tot de site te krijgen.