MeToo 2.0 heeft nu Zijn Grens bereikt

Eerst had je MeToo 1.0. Dat was eind 2017 met name met Job Gosschalk. Nu heb je sinds eind januari MeToo 2.0 door Tim Hofman in het programma Boos. Daar werden The Voice mensen terecht gezet. Maar nu wordt zelfs Johan Derksen terecht gezet voor iets wat 50 jaar geleden is gebeurd. Dat ging ook wel ver. Maar hoe alles nu uit zijn verband getrokken wordt is nu werkelijk te erg voor woorden. Hoe ver gaat dit door? Dat is niet duidelijk. Wel is zeker dat nu dingen aan het ligt worden gebracht die of te oud zijn of nauwelijks wat voorstellen. We komen nu in een fase terecht waarbij je denkt: Waar hebben we het over? BN’ertjes heeft een beetje het vermoeden dat vrouwen een oorlog proberen te voeren met mannen. Alsof ze achtergesteld worden en nu alles eraan grijpen om hun positie te bevoorrechten. Dat zal misschien wel zo zijn. Maar dat kan dan ook via normale wegen, zoals bv meer je mening durven te zeggen, meer uitgaan enz. Niet door mannen in een hoekje te zetten voor iets wat niks meer voorstelt. Tenminste dingen die vanaf NU naar buiten zullen komen, wat dan niet tot nauwelijks wat voorstelt. Toch vraagt deze site zich eigenlijk af wat voor soort vrouwen het zijn die zo doen. Als het echt van die nerdo wijven zijn die nergens tegen kunnen, dan is het logisch dat ze zo reageren. Maar laat daardoor nederlandse mannen niet in een hoekje zetten. De grens van MeToo 2.0 is nu wel bereikt. Het gaat vanaf NU nergens meer over door dat verhaal over Johan Derksen. En als de politie hier ook aandacht aan moet besteden, dan komen andere strafzaken op de plank te liggen die veel meer prioriteit heeft. En over de vrouwen die heel overdreven doen als een man niks tot nauwelijks wat hebben gedaan. Tip: Wordt anders verliefd op een vrouw. Dan zit je altijd goed.