Fillers blijkt soms Huid in het Gezicht doen Afsterven

Een dokter bij het programma Happy Crappy, waarbij ze onderzochten wat fillers bij mensen deed, zei een dokter dat het soms voor kan komen dat als fillers in het bloedvat komt, de bloedtoevoer kan laten stoppen. Met als gevolg dat de huid kan afsterven. Die persoon krijgt dan korsten op de wang wat niet meer goed komt. Iemand is dan eigenlijk verminkt. Het komt niet vaak voor. Maar als het een keer misgaat, dan gaat het ook goed mis. Wel kon iets positiefs zeggen. Fillers kan je namelijk uit je wang laten verwijderen dmv een oplosmiddel. Via een echoscan kan hij zien waar de filler zit en met een oplosmiddel het overtollig filler laten verwijderen door het op te laten lossen. Dat laatste is misschien wat voor mensen die fillers hebben genomen en bang zijn voor medische consequenties. Botox zorgt voor zenuwverlamming, waardoor je geen rimpels krijgt. Maar je kan dan een half jaar niet meer makkelijk met je gezicht bewegen. Dus voor BN’ers die botox of fillers hebben. Doe het niet of niet meer en laat je huid zoals ie is.