Deze Site krijgt te Weinig waardering voor wat ie Doet

En dan hebben we het niet alleen over deze site, maar over alle juice en shownieuws sites. Veel sites zijn hobbiematig en verdienen niet tot nauwelijks met hun website. Het is allemaal puur hobbiematig. Tenzij het zeer groot is. Dan kunnen ze er wel geld mee verdienen. Maar dan heb je het over Roddelpraat, Life of Yvonne enz. Al heeft deze site ook 100.000 bezoekers per maand. Maar los daarvan worden juice en shownieuws sites zwaar ondergewaardeerd. Je kan ze niet bereiken, managements liegen of worden kwaad. Dus een weerwoord zoals de journalistiek zegt is niet mogelijk. Deze site heeft zelfs de telefoonnummers van BN’ers en dan wordt er niet tot zelden opgenomen. En zo ja, dan zeggen ze geen eens hoe ze heten. Dus hoe kan je ze te woord staan, als ie iets wilt publiceren. Zowel managements als de BN’er ontkennen of liegen. Dat heeft deze site wel in die 4 jaar tijd wel meegemaakt. Als ze meewerken, is er niks aan de hand. En ze zijn nou eenmaal bekend. Dus als er genoeg bewijs is, mag je het gewoon melden. Maatschappelijk belang is dat juridisch. Maar nu over deze site. Deze site is een paar keer gestalkt geweest, terwijl ie niks met de site verdient. Steekt er veel moeite in om mensen het naar hun zin te maken. En ex stalkers hebben nooit contact opgenomen per mail om hun excuses aan te bieden. Alsof het allemaal toegestaan is. Maar ook andere BN’ers werken totaal niet mee. Waarom sturen ze geen nieuws naar deze site om iets te publiceren, als de Telegraaf bv moeilijk doet. Waarom moet er een paar honderd euro betaald worden voor een interview of photoshoot waar ze zelf beter van worden? Zij moeten dan toch adverteren en eigenlijk deze site betalen. En ook het aantal sexy foto’s. Dat is wel goed hoe ze dat doen. Maar het zijn vaak dezelfde personen. Waarom niet alle BN’ers. Want weet dat nu de Playboy niet meer bestaat en naakt in films niet echt meer van toepassing, blote BN’ers eigenlijk zo goed als verleden tijd zijn. Misschien dat een BN’er ooit topless te bewonderen is. Maar compleet naakt, ho maar! Toch mag je op twitter wel gewoon naakt publiceren. Dus BN’ers zijn echt niet van Instagram afhankelijk. Het is dat ze het niet doen. Maar als ze dat bv zouden doen, dan kan dat op Twitter. Goed nieuws voor Linda de Munck die iedere keer weer aangepakt wordt door Instagram. Maar BN’ers kunnen deze site best een keer tegemoet komen. Is het niet door netjes te woord te staan, excuses aan te bieden door de ex stalkers, een interview voor deze site te doen tegen betaling, photoshoot, of wat dan ook. BN’ers kunnen deze site meer tegemoet komen wegens de kostenloze moeite die deze site doet. Want veel bekende vrouwen bezoeken deze site en die zouden zoiets nooit doen als er niet voor betaald werd of gratis publiciteit erdoor kregen door bijna dagelijks nieuws te publiceren al 4 jaar lang. En dit bericht schrijft deze site, aangezien er nu ook rechtszaken worden gevoerd wat eigenlijk overbodig is. Alsof Juice sites zoals deze grof vuil zijn. Hoop dat BN’ers zich aan willen passen, geen rechtszaken en deze site meer tegemoet komen. Mocht een BN’er wat voor deze site willen doen, kan kunnen ze altijd contact opnemen.