Facebook en Twitter blijken Populairder te zijn dan Instagram

Hieronder zie je het aantal bezoekers dat die websites hebben. En zo zie je dat Facebook en Twitter vele malen meer bezoekers hebben dan Instagram, terwijl alle BN’ers op Instagram zitten. Daardoor lijkt het net alsof Instagram meer bezoekers heeft, maar dat is dus niet zo. Statistieken gaat tot eind 2020.

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Je maakt gebruik van een Ad Blocker!

Deze site ziet dat je een Ad Blocker hebt geinstalleerd. Door de Ad Blocker worden bezoekersaantallen niet geregistreerd en doet de site het niet optimaal, omdat onderdelen niet geladen worden. Om die reden kan je geen toegang tot de site krijgen. Daarom ben je verplicht om de Ad Blocker uit te zetten om daarna wel toegang te kunnen krijgen. Klik na het uitzetten op Site opnieuw starten om vervolgens wel toegang tot de site te krijgen.

-+=