Waarom heeft BN’ertjes Geen Last van Sommaties/Rechtszaken?

Je vraagt je misschien af waarom deze site geen last heeft van sommaties en rechtszaken. De afgelopen 4 jaar nog nooit iets gehad. Geen mail om iets te laten verwijderen. Laat staan een rechtszaak. Maar waarom worden de juice kanalen Roddelpraat en Life of Yvonne keihard aangepakt. Laten we eerst zeggen dat het nieuws wat zij naar buiten brengen bijna altijd wel waar is. Maar ze laten nauwelijks bewijs zien. En dat is het grote verschil. En ten tweede komt het ook dat ze het niet tot nauwelijks willen rectificeren/verwijderen. En ten derde is het nieuws wat zij melden een stuk heftiger, waarbij je van tevoren al weet dat je gezeur gaat krijgen. Maar met name dat deze site altijd bewijs toont en het verwijderd als een BN’er dat wil, maakt het voor BN’ers een stuk gemakkelijker om aardiger met deze site om te gaan. Wel is deze site een paar keer flink gestalkt geweest (paar weken/maanden per stalker). Al kwam dat niet door een nieuwsbericht, maar doordat de site eigenaar een mening over een BN’er had. En dat is wat anders. Dat is gewoon vrijheid van meningsuiting. Heeft niks met heftig nieuws te melden. De eerste stalking kwam doordat de site eigenaar zei dat die BN’er deze site niks vindt. De tweede stalking was vanwege een scheldwoord. En de derde stalking een paar maanden geleden kwam doordat een BN’er deze site in vele mailtjes een viespeuk noemde. Heeft dus alle 3 niks met heftig nieuws te melden te maken. Maar dat is het juist. BN’ers kunnen ook niks tegen deze site beginnen. Want al het nieuws wat hier gemeld wordt is vol overtuigend met bewijs. Foto’s van instagram mogen wegen PR legaal gepubliceerd worden. En meningsuiting over een BN’er mag gewoon. Niks strafbaars aan. En daarom stalken die BN’ers deze site, omdat ze weten dat ze juridisch geen poot hebben om op te staan. Bij Roddelpraat en Life of Yvonne is het anders. Die hebben in hun programma nauwelijks bewijs getoond dat iets zo is. Met bewijs bedoelt de site dan geen mailtjes die door iemand geschreven zijn. Maar bewijs dat het bv rechtstreeks van de BN’er vandaan komt. Of van het management of andere media. Mailbewijs wat sommige mensen beweren wat zij doen is geen bewijs. Dat kan iedereen mailen vanaf een zolderkamer. Op deze site staat het gewoon op de instagram van de BN’er, van het management, ergens op internet of door veel shownieuwskennis uit het verleden. En zo doen veel nieuwssites het. Echt journalistiek werk door met bewijs te komen.