Media Courant vindt Rechtszaak van Samantha Steenwijk ook Kinderachtig

Eerst kwam BN’ertjes met een boycot/sanctie naar Samantha Steenwijk. De site eigenaar heeft van een enquete haar ip adres. Dus als ze de rechtszaak tegen Yvonne Coldweijer doorzet, gaat deze site haar blokkeren op deze site. En dat mag, omdat de site eigenaar zelf mag bepalen wie wel en niet welkom hier zijn. Als dat niet zou lukken, dan zou BN’ertjes haar gewoon een rotwijf vinden. Puur omdat ze haar voor het gerecht sleept om iets onbenulligs, terwijl zij willens en wetens bekend is geworden in de showbizz en weet dat er over haar gepraat mag worden. Dus BN’ertjes heeft al een sanctie voor haar klaarstaan. Roddelpraat kwam een paar dagen geleden ook met een statement dat ze opkomen voor Yvonne, omdat zij een collega van hun is. En nu komt ook Media Courant met een statement omtrent het gedrag van Samantha. Die site noemt haar KINDERACHTIG dat ze om zoiets onnozels een rechtszaak gaat voeren. Het verhaal gaat over dat zij beweerde, 22 kilo af te zijn gevallen door paard rijden. Yvonne geloofde dat niet en had gehoord dat het kwam door dieetpillen. Samantha boos en eiste een rectificatie. Heeft Yvonne tot 2 keer toe gedaan. Gaat Samantha Steenwijk nog steeds de rechtszaak doorzetten en eist zelfs 5000 euro schadevergoeding. 1 Ding kan deze site je wel vertellen uit rechtszaken uit het verleden bij roddelbladen. Een schadevergoeding zal ze NOOIT krijgen. Yvonne moet waarschijnlijk alleen rectificeren wat ze al tot 2 keer toe heeft gedaan. Dus dan is de vraag, wie de gerechtskosten (360 euro) gaat betalen. Normaal de verliezende partij. Maar ja, Yvonne heeft al gerectificeerd. Dus ze is haar afspraak al nagekomen. En Samantha is nou eenmaal bekend. Dus dan weet je dat er over je geroddeld mag worden. Dus dat is het meer. Wie gaat de gerechtskosten van 360 euro betalen. Je zou denken Yvonne. Maar zij is de eis van haar al tegemoet gekomen. Dus de kans bestaat dat misschien Samantha de kosten van 360 euro moet betalen. Mocht 1 van hun een advocaat hebben. Dat is niet nodig bij een kort geding. Pure luxe. Dus als ze daardoor meer kwijt zijn. Eigen schuld, dikke bult. Maar omtrent de gerechtskosten van 360 euro. Het gaat niet om het geld. Het gaat om het feit dat BN’ers denken dat ze de baas zijn over de media. En ondertussen moet er ook reclame voor ze gemaakt worden. Dus het is meer een principekwestie. Gaat de rechter voor Yvonne dat je zulk nieuws mag melden als er ook als gerectificeerd is. Of worden juice sites nog harder aangepakt als dat niet nodig is. Wel is het een feit dat nooit is bewezen dat Samantha dieetpillen slikte. Maar als gerectificeerd is, is maar de vraag hoe de rechter er dan over denkt. 1 Ding staat wel vast. De hele media keert de rug naar haar toe. Dus als er daardoor minder over haar geschreven wordt en zij daardoor minder aandacht krijgt en dus minder aanbiedingen. Eigen schuld, dikke bult. Er zijn zangeressen genoeg die ook willen zingen.