Emma Wortelboer is Fan van BN’ertjes

Deze site is een aantal maanden geleden erachter gekomen dat doordat zij een jeugdfoto publiceerde op haar instagram, deze site waarschijnlijk bezoekt. Dit nav dat hier allemaal jeugdfoto’s stonden en iedereen ook een jeugdfoto publiceerde. Dan heeft zij dat waarschijnlijk gepubliceerd nav de vele hier op de site. Maar dat terzijde. Vandaag was ze te zien bij Happy Trending om te kijken of iets een trend is of niet. Zo behandelde ze ook het fenomeen Juice Kanalen. En daar gaf ze letterlijk toe dat ze veel juice kanalen en sites bezoekt om te kijken wat de laatste roddels zijn. En die combinatie dat deze site al eens heeft betrapt. Plus dat ze letterlijk toegaf vele sites te bezoeken, moet ze het ook onder andere deze site zijn. Dus hiermee staat wel bijna vast dat Emma Wortelboer een fan is van BN’ertjes.