Emma Wortelboer is Fan van BN’ertjes

Deze site is een aantal maanden geleden erachter gekomen dat doordat zij een jeugdfoto publiceerde op haar instagram, deze site waarschijnlijk bezoekt. Dit nav dat hier allemaal jeugdfoto’s stonden en iedereen ook een jeugdfoto publiceerde. Dan heeft zij dat waarschijnlijk gepubliceerd nav de vele hier op de site. Maar dat terzijde. Vandaag was ze te zien bij Happy Trending om te kijken of iets een trend is of niet. Zo behandelde ze ook het fenomeen Juice Kanalen. En daar gaf ze letterlijk toe dat ze veel juice kanalen en sites bezoekt om te kijken wat de laatste roddels zijn. En die combinatie dat deze site al eens heeft betrapt. Plus dat ze letterlijk toegaf vele sites te bezoeken, moet ze het ook onder andere deze site zijn. Dus hiermee staat wel bijna vast dat Emma Wortelboer een fan is van BN’ertjes.

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Je maakt gebruik van een Ad Blocker!

Deze site ziet dat je een Ad Blocker hebt geinstalleerd. Door de Ad Blocker worden bezoekersaantallen niet geregistreerd en doet de site het niet optimaal, omdat onderdelen niet geladen worden. Om die reden kan je geen toegang tot de site krijgen. Daarom ben je verplicht om de Ad Blocker uit te zetten om daarna wel toegang te kunnen krijgen. Klik na het uitzetten op Site opnieuw starten om vervolgens wel toegang tot de site te krijgen.