Roddelpraat neemt het ook op voor Yvonne Coldeweijer

Deze site nam het al op voor Yvonne Coldeweijer. Ook al zegt ze af en toe dingen die niet waar zijn. Ze is wel een collega met ook een eigen juice kanaal/instagram profiel. Daarom is BN’ertjes van plan om Samantha Steenwijk te blokkeren als ze de rechtszaak doorzet. Dat verhaal kennen jullie wel. Maar zo neemt het Juice Kanaal Roddelpraat het ook op voor Yvonne Coldeweijer. Door ook te zeggen dat Samantha Steenwijk dieetpillen heeft geslikt om af te vallen. Dit zeggen zij op hun site:

Zo. Als je onze Yv aanvalt val je ook ons aan. Want wij hebben met La Coldeweijer een soort NAVO opgericht. Een aanval op 1 is een aanval op ons allen. En als jij denkt dat je afvalt van paardrijden ben je niet goed snik. Dus wij denken dat Yvonne gelijk heeft. En zo niet dan toch. Want een kort geding om zoiets doms is wel heel sneu. Dat vind ook Jan Uriot van de Privé: “Nou wil ik van tevoren al zeggen dat ik eigenlijk helemaal niet wil praten over humorloze mensen die eigenlijk helemaal geen relativeringsvermogen hebben, maar als zo’n hitloze zangeres natuurlijk zegt van: ‘Ik ben 22 kilo afgevallen door het hobbelen op een paard’, daar word ik warm van. Dan denk ik: dat wil ik ook. Ik wil ook 22 kilo afvallen, dus ik ga een paard kopen. Helemaal goed! Je moet voorzichtig met deze dame zijn, vandaar dat ik haar heel lief in het rood zet. Ik wil geen rechtszaken.”