Oproep: Zijn Sommige BN’ers Verliefd op de Site Eigenaar?

Deze site is door internet achter gekomen wat stalkers bezielen. Soms worden BN’ers gestalkt. En als je internet raadpleegt komt dat meestal door verliefdheid naar de BN’er toe. Iemand doet er dan alles aan om een relatie te krijgen. Maar in 2021 is de site eigenaar tot 3 keer toe flink gestalkt geweest. Maar bij het naspeuren naar informatie kom je tot een conclusie. Een BN’er kan natuurlijk altijd een naar mailtje sturen via het Contactformulier. Maar hier ging het niet om maar 1 mailtje. Er bleven van die 3 BN’ers toen maar mailtjes komen. Door te dreigen met politie aangifte, stopte de BN’ers. Maar ja, wat als de site dan niet had gedaan. Dan waren ze alle 3 misschien tot de dag van vandaag doorgegaan. Volgens internet eerst met nare mailtjes. En later met nette mailtjes om zo toch weer iets goed te maken. Maar wat is het frappante. Een BN’er heeft nooit echt de behoefte om iemand te woord te staan. Laat staan deze site lastig vallen. Dat was natuurlijk wegens een naar nieuwsbericht. Maar bij die 3 stalkers ging het ook om iets anders. Deze site heeft alle BN’ers via instagram een foto van zichzelf gestuurd een tijdje terug. En dat precies op het moment dat de eerste stalkingspraktijk begon. Erg toevallig. En vaak is verliefdheid ook een reden dat stalkers beginnen. Dus het kan niet alleen door een naar nieuwsbericht komen. Anders was het hooguit 1 mailtje. Maar het kan natuurlijk ook zo zijn dat BN’ers op bepaalde manieren toenadering zoeken met de site eigenaar. Al hadden ze dan ook tips enz kunnen sturen ipv nare scheldwoorden iedere keer. Maar vaak gebeurd dat om zo iemands aandacht te krijgen. Dus het kan zijn dat die 3 bekende vrouwen misschien gevoelens hebben voor de site eigenaar. Puur omdat het begon toen er een foto werd gestuurd naar de BN’ers en dus ook die 3 BN’ers. Normaal reageren ze nooit op instagram vragen met een fake account. Maar als ze weten wie de site eigenaar is, dan zitten ze uit het niets te mailen. Ook kan het uit sadisme hoe ze het noemen (sadistische stalking). Iemand probeert er dan alles aan te doen om iemand het leven zuur te maken. Maar vaak zit er ook verliefdheid bij diep bij die persoon. Bij stalking is er bijna altijd wel sprake van verliefdheid of iemand leuk vinden. Want vroeger schreef deze site ook vaak over bekende mannen. Nooit 1 reactie gehad. Dat maakt het typisch. Deze site schrijft sinds eind 2017 over bekende vrouwen. Nooit 1 naar mailtje gehad. Stuurt deze site een anderhalf jaar geleden een foto en hup 3 stalkingspraktijken in 1 jaar tijd. En wie weet wat nog komen gaat. De laatste was immers nog maar 3 maanden geleden. Dus daarom aan de 3 bekende vrouwen die deze site lastig vielen. Zouden jullie toch nog 1 mailtje willen sturen waarom je dit deed. En misschien willen vertellen of je dit uit gevoelens misschien deed naar de site eigenaar toe om contact te kunnen krijgen. Graag zou de site eigenaar hier dan een nieuwsbericht over willen schrijven. Je blijft als ex stalker anoniem, omdat je gestopt bent. Maar toch wil deze site je beweegreden weten. Ben je 1 van die BN’ers geweest, neem even contact op via de Contact en Uploaden pagina. Of door rechtsonder op het envelopje te klikken.

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Je maakt gebruik van een Ad Blocker!

Deze site ziet dat je een Ad Blocker hebt geinstalleerd. Door de Ad Blocker worden bezoekersaantallen niet geregistreerd en doet de site het niet optimaal, omdat onderdelen niet geladen worden. Om die reden kan je geen toegang tot de site krijgen. Daarom ben je verplicht om de Ad Blocker uit te zetten om daarna wel toegang te kunnen krijgen. Klik na het uitzetten op Site opnieuw starten om vervolgens wel toegang tot de site te krijgen.