!!! BN’ertjes is voortaan een Juice Site en Geen Shownieuws Site !!! (Rest van de Berichten staan onder dit Bericht)

Het begon allemaal met Youtube kanalen waar roddels in voorkwamen. Daar werden ze Juice kanalen genoemd. Nu zijn er ook Juice profielen op instagram. Dat worden Juice profielen genoemd. Dus van video is het naar tekst gegaan. Alleen zijn er nog geen Juice sites. Tot vandaag! Want BN’ertjes is voortaan geen Sexy Shownieuws Site meer, maar een Sexy Juice Site. De eerste Juice SITE in Nederland. Er veranderd verder niks. De naam BN’ertjes blijft gewoon zo heten, want Roddelpraat/Roddelloog hebben ook geen Juice in de naam verwerkt. Sexy foto’s van BN’ers blijven hier gewoon komen. Er wordt ook gewoon shownieuws/juice nieuws gemeld. Alles blijft zoals het is. Alleen is geen Sexy Shownieuws Site meer maar een Sexy Juice SITE. De eerste Juice in SITE vorm. Al zullen de roddels hier gewoon op waarheid gebaseerd zijn en dus totaal niet gelogen. Wat wel verandert is, is de titel van de site. Stond er eerst Sexy Shownieuws Site in de titel verwerkt. Nu staat er Sexy Juice Site. Maar mocht het zo zijn dat het woord Juice maar een tijdelijke trend is geweest, dan zal het dan weer Shownieuws heten. Maar mocht het blijven, dan blijft het een Juice Site. Dus vanaf nu is BN’ertjes een Sexy Juice SITE!

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Je maakt gebruik van een Ad Blocker!

Deze site ziet dat je een Ad Blocker hebt geinstalleerd. Door de Ad Blocker worden bezoekersaantallen niet geregistreerd en doet de site het niet optimaal, omdat onderdelen niet geladen worden. Om die reden kan je geen toegang tot de site krijgen. Daarom ben je verplicht om de Ad Blocker uit te zetten om daarna wel toegang te kunnen krijgen. Klik na het uitzetten op Site opnieuw starten om vervolgens wel toegang tot de site te krijgen.