Waarom worden Juice en Deze Site aangepakt door BN’ers en Normale Media Niet?

Deze site is heel netjes als het gaat om nieuwsberichten. Berichten probeert de site zovaak mogelijk de waarheid te vertellen. En er mag nieuws gemeld worden, omdat dat nou eenmaal in de showbizz hoort. Hadden ze maar niet bekend moeten worden. En als een BN’er wat verwijderd wilt hebben, dan kunnen ze altijd contact opnemen. Maar vaak het gewoon om onschuldige foto’s en daarom is er niet tot nauwelijks een verzoek geweest om wat te verwijderen. Maar waarom de Telegraaf, AD enz niet aangepakt door BN’ers. En waarom deze site (paar keer gestalkt geweest) en andere showbizzsites/juice kanalen wel aangepakt? Ten eerste komt dat omdat de Telegraaf en het AD de BN’ers daarvan afhankelijk zijn. Als ze contact zouden opnemen om naar te doen, dan wordt er ook niet meer over ze geschreven. En dat zullen ze merken in hun portemonnee. Ze zijn van die sites afhankelijk. Dus als er iets negatiefs wordt gedaan, dan ondernemen ze niks. Maar aangezien deze site en juice kanalen zij totaal niet van afhankelijk zijn, dan is het voor de BN’ers heel makkelijk om wraak te nemen. BN’ers sturen nooit een mail om wat verwijderd te hebben. Ze doen dat altijd dmv wraak door een naar bericht te sturen (hier en bij andere sites/juice kanalen) met nare scheldwoorden. Het bericht mag blijven staan. Maar ze schelden de site/juice eigenaren gewoon uit. En dat kan omdat ze niet afhankelijk zijn dat die sites. Dus dan zie je hun ware karakter. En dat maakt ook niks uit. Dat hebben juice kanalen en deze site zelf om gevraagd. Maar het gaat te ver als in 1 jaar tijd deze site tot 3 keer toe gestalkt is geweest. En niet zo’n beetje ook. Eigenlijk zou deze site alles openbaar moeten maken. Maar als de site dat doet, dat is de carriere van die BN’er meteen een minder. Dus daarom een tip voor BN’ers. Jullie zitten nou eenmaal in de showbizz. Shownieuws hoort er gewoon bij. Maar ga geen sites/juice kanalen meer lastig vallen. En als je iets niet wilt, stuur dan gewoon naar die site een normale mail dat iets verwijderd moet worden. Desnoods via je management. Maar laat showbizzsites en juice kanalen met rust. En als iets rechtgezet moet worden, dan kan je dat ook via je je eigen instagram doen.