Er moet meer Participatiejournalistiek komen

Deze site vindt dat er de laatste tijd op tv te weinig participatiejournalistiek is. Dat is journalistiek waarbij de journalist het zelf ook ondervindt. Stel dat iemand drugs gebruikt, dan moet de journalist het ook gebruiken en zijn ervaring erover vertellen. Of dat bv iemand gaat racen. Dan moet die journalist ook gaan racen. Eigenlijk een soort van Try Before you Die. Dit moet niet alleen in nieuwsitems gedaan worden. Maar ook gewoon in aparte programma’s. Try Before you Die was daar echt een voorbeeld van. En dat zouden journalisten of BN’ers echt moeten doen. In nieuwsitems of een aparte programma’s het zelf ook ervaren. Dan heeft de kijker een veel betere indruk hoe iets is.

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Je maakt gebruik van een Ad Blocker!

Deze site ziet dat je een Ad Blocker hebt geinstalleerd. Door de Ad Blocker worden bezoekersaantallen niet geregistreerd en doet de site het niet optimaal, omdat onderdelen niet geladen worden. Om die reden kan je geen toegang tot de site krijgen. Daarom ben je verplicht om de Ad Blocker uit te zetten om daarna wel toegang te kunnen krijgen. Klik na het uitzetten op Site opnieuw starten om vervolgens wel toegang tot de site te krijgen.

-+=