Oproep: Zou deze Persoon willen Reageren met dit IP Adres

Hieronder zie je een ip adres van een bezoeker van de site. In de statistieken kom zijn of haar vermelding vaak erin voor. Niet doordat die persoon vaak deze site bezoekt. Maar door een fout in de statistieken op deze site. Daarom zou deze site graag willen weten wat de reden is waarom een plugin op deze site het zo vaag doet bij dit onderstaande ip adres. Wat die persoon doet, waarom dat ip adres zovaak genoteerd wordt, terwijl het allemaal op hetzelfde tijdstip is. Verder weet de site niks over die persoon. Alle bezoekers blijven voor de rest anoniem. Maar daarom zou ik graag in contact willen komen met de bezoeker van dit onderstaande ip adres. Check Deze Site om te kijken wat voor ip adres jij hebt. En het eerste gedeelte moet overeenkomen bij Ip Adress. Niet het laatste gedeelte tussen haakjes.

2001:981:1cae:1 (:c99f:79bc:a363:944d)

Dus check op die site of het jouw ip adres is. En zo ja, reageer op de site via Contact en Uploaden of door rechtsonder op de mailbutton te klikken en te reageren via het contactformulier.