Anita Nederlof heeft een Nekhernia

Anita Nederlof van het RTL Nieuws zal de komende tijd niet het RTL Nieuws presenteren. Ze maakt op haar Instagram bekend dat ze een nekhernia heeft. Hoe dat bij haar is ontstaan is niet bekend. Wel staat op internet dat ze wekenlang veel rust moet houden. Dus voorlopig zullen we haar niet zien bij het RTL Nieuws.

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Je maakt gebruik van een Ad Blocker!

Deze site ziet dat je een Ad Blocker hebt geinstalleerd. Door de Ad Blocker worden bezoekersaantallen niet geregistreerd en doet de site het niet optimaal, omdat onderdelen niet geladen worden. Om die reden kan je geen toegang tot de site krijgen. Daarom ben je verplicht om de Ad Blocker uit te zetten om daarna wel toegang te kunnen krijgen. Klik na het uitzetten op Site opnieuw starten om vervolgens wel toegang tot de site te krijgen.