Nieuw: Mail icoontje

Nieuw op de site is een mailicoontje. Rechtsonderin zie je een envelopje. Als je daar op klikt wordt je rechtstreeks naar de Contact pagina gelijd. Heel vaak wordt er een oproep gedaan dat mensen moeten reageren. Of als ze iets zelf willen melden, gaat alles via de Contact pagina. Op de pc kan je makkelijk op Contact pagina klikken. Maar op smartphones en tablets, moet je eerst het menu openen, wil je vervolgens op Conact klikken. Daarom is dat nu makkelijker gemaakt. Mensen die willen reageren, kunnen voortaan rechtsonder op het envelopje klikken om via 1 klik een mail te sturen.

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Je maakt gebruik van een Ad Blocker!

Deze site ziet dat je een Ad Blocker hebt geinstalleerd. Door de Ad Blocker worden bezoekersaantallen niet geregistreerd en doet de site het niet optimaal, omdat onderdelen niet geladen worden. Om die reden kan je geen toegang tot de site krijgen. Daarom ben je verplicht om de Ad Blocker uit te zetten om daarna wel toegang te kunnen krijgen. Klik na het uitzetten op Site opnieuw starten om vervolgens wel toegang tot de site te krijgen.