Poll: Welke BN’er zou Oorlog willen voeren met deze Site?

Nu heb je de oorlog in Oekraine. Die 2 landen mogen en liggen elkaar totaal niet. Maar oorlog voeren kan ook kleinschalig. Deze site is al een paar keer gestalkt geweest, waarbij eigenlijk sprake is van een kleine oorlog. Maar daarom de poll hieronderin, bij wie jij denkt welke bekende vrouw wel eens oorlog zou willen voeren (stalken) met deze site wegens bv een naar nieuwsbericht. Wie vind je wel zo’n type ervoor om dat te doen. Breng je stem hieronder uit!

Welke BN'er zou oorlog willen voeren met deze site?
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Je maakt gebruik van een Ad Blocker!

Deze site ziet dat je een Ad Blocker hebt geinstalleerd. Door de Ad Blocker worden bezoekersaantallen niet geregistreerd en doet de site het niet optimaal, omdat onderdelen niet geladen worden. Om die reden kan je geen toegang tot de site krijgen. Daarom ben je verplicht om de Ad Blocker uit te zetten om daarna wel toegang te kunnen krijgen. Klik na het uitzetten op Site opnieuw starten om vervolgens wel toegang tot de site te krijgen.

-+=