Nieuw: Melding doen als iets te ver gaat

Aangezien de site vroeger wel eens te ver ging met bepaalde uitspraken over BN’ers, heeft BN’ertjes nu een meldklacht ingediend waar bezoekers en BN’ers hun melding kunnen doen aan de site eigenaar als iets te ver gaat/kwetsend is. En dat kan gewoon op de site zijn. Of iets bij een BN’er. Weet wel dat sommige nare opmerkingen terecht zijn als een BN’er iets gedaan heeft. Dat is gewoon het risico wat je loopt als je zoiets doet. Een onbekend persoon zou er ook zo op aangesproken. Het moet puur iets zijn waarvan je denkt, hoe deze site dat heeft kunnen schrijven. En bij zulke reacties kan je vanaf nu een melding doen aan de site eigenaar, zodat ie weet dat ie te ver is gegaan. Of die opmerking wordt verwijderd is niet zeker. Maar dat de site eigenaar dan weet dat ie beter op moet letten wat ie zegt. Al geldt dit natuurlijk totaal niet als het een wraakactie van een BN’er is. Dan is het gewoon een wraakmail. Maar mocht iemand ooit wat tegen komen en vindt dat het onterecht te ver gaat, dan kunnen ze een melding doen via de Contact pagina.