Deze site heet voortaan BN’ertjes (bnertjes.nl)

Deze site gaat voortaan door het leven als BN’ertjes (bnertjes.nl). Een verkleinwoord van het woord BN’ers. De reden dat deze site van naam is veranderd is omdat Mooie BN’ers nog sloeg op de sexy foto’s die vrouwen maakte. Maar daar is ook shownieuws, jeugdfoto’s enz bijgekomen. Dan is de site veel meer dan alleen maar sexy foto’s. Daarom is er gekozen voor een site naam met het woord BN’ers erin, wat op alle categorien op de site dan betrekking heeft. Kijk niet naar de berichten hieronder. Dat moest om alles te laten verhuizen naar deze nieuwe site. Je moet alleen de berichten lezen die hierboven staan. Nog veel plezier op de site!

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Je maakt gebruik van een Ad Blocker!

Deze site ziet dat je een Ad Blocker hebt geinstalleerd. Door de Ad Blocker worden bezoekersaantallen niet geregistreerd en doet de site het niet optimaal, omdat onderdelen niet geladen worden. Om die reden kan je geen toegang tot de site krijgen. Daarom ben je verplicht om de Ad Blocker uit te zetten om daarna wel toegang te kunnen krijgen. Klik na het uitzetten op Site opnieuw starten om vervolgens wel toegang tot de site te krijgen.

-+=