Oproep: Stuur een Foto van je Gezicht om de Site Eigenaar te Laten weten Wie de Bezoekers zijn

Deze site heeft heel veel bezoekers. Maar weet totaal niet welke bezoekers het zijn. Alleen dat ongeveer 60 procent man is en 40 procent vrouw. En zeker minimaal 50 bekende vrouwen deze site bezoeken. Maar hoe ze eruit zien, is totaal niet duidelijk. Daarom is het misschien leuk, dat bezoekers wat terug doen voor de site, door een foto van zichzelf opsturen (gezicht), om te laten zien wie ze zijn. Gewoon voor de leuk voor de site eigenaar. Dit geldt zowel voor bekende als onbekende nederlanders. Gewoon alle vaste bezoekers van deze site. Je mag ook een foto van de zijkant van je gezicht maken om onherkenbaar te blijven. En al die foto’s zullen NOOIT gepubliceerd worden. En aangezien de site eigenaar totaal niet weet hoe je heet, blijf je gewoon onherkenbaar. Want zonder naam kan je niet googlen. Dus een foto van jezelf opsturen, kan totaal geen kwaad. Lijkt je dit leuk om wat voor de site terug te doen en een foto van jezelf te sturen, dan kan dat via deze pagina bij Juice Melden, onderaan de pagina bij foto/video uploaden. Maar dan geen sexy foto, maar een normale foto van jezelf natuurlijk. Dus als je dit wilt doen, graag. De site heeft veel voor jou gedaan op deze site.