Er is iets Vreemds omtrent de film Jackpot

Er is iets merkwaardigs aan de hand omtrent de film Jackpot. Ergens eind dit jaar of begin volgend jaar draait ie in de nederlandse bioscoop. Maar er is al een aankondiging gedaan dat die film dat in de bioscoop draait. Normaal gesproken is de film dan al een paar maanden daarvoor opgenomen. Dus dat zou nu rond april/mei zijn, dat de opnames zijn geweest. Dan stellen ze die film voor met trailer en vele maanden later draait ie in de bioscoop. Maar bij deze film hebben ze het al aangekondigd met premiere en de cast gepresenteerd. Maar nu wordt pas de film opgenomen ipv dat de film al opgenomen is. Ze zijn dan een paar maanden bezig om die film te maken, terwijl ie misschien al 2 maanden later in de bioscoop moet draaien. Dus als er iets misgaat, dan kan de film misschien niet op tijd afgemaakt worden. Wel erg riskant.