Door waarschijlijk Deze Site hebben Veel Douchegels en Handzepen Geen Alcohol meer in hun Produkten

Het afgelopen jaar had deze site het vaak over dat de helft van de douchegels en handzepen alcohol bevat. Meestal Benzyl Alcohol of Glyceril Alcohol. En door die alcohol raakt je huid geirriteerd, net als dat je alcohol drinkt. Het is dat de huid er beter tegen kan. Maar mensen met een geirriteerde huid/psoriasis, krijgen er al snel last van dat alcohol. Deze site had het er vaak over, aangezien veel BN’ers dat soort produkten lopen te promoten. Ze smeren ook cremes enz op hun gezicht, waardoor hun gezicht door dat alcohol in vuur en vlam stond. Maar deze site heeft het er vaak over gehad. Eerst bevatte de helft van alle douchegels en handzepen alcohol. Nu nog maar 10 procent ipv 50 procent van alle produkten, terwijl dat vorig jaar nog niet zo was, toen deze site het er nog niet over had. Maar door 10 of 20 keer het erover te hebben gehad, is het aantal douchegels en handzepen zonder alcohol drastisch verhoogd. Al die artikelen op deze site komen namelijk ook op Twitter (X) en Google. Dus waarschijnlijk heeft de industrie er zich van aangetrokken, aangezien BN’ers duidelijk lieten zien dat ze altijd een vuurrood hoofd hadden door al die zepen, cremes enz waar alcohol in zit. En als de site op de sites van ah.nl en jumbo.com kijkt, komt het bijna werkelijk nergens meer in voor in douchegels en handzepen. Het kan ook toeval zijn, maar daar gaat de site er niet van uit. Waarom deden ze het dan niet jaren eerder door nergens meer alcohol toe te voegen? Maar hoe men het went of keert. Zaten eerst in alle douchegels en handzepen produkten voor 50 procent van alle artikelen alcohol. Nu is dat nog maar 10 procent ongeveer van alle artikelen. Dus door waarschijnlijk deze site krijgt Nederland een minder geirriteerde huid.