Kim van Oplichters in het Buitenland Vroeger is ook een Vaste Bezoekster. Achterhaald door Dezelfde Schoenen

Het is een ingewikkeld verhaal. De site had ooit een artikel geschreven dat bepaalde schoenen (Vans met Comfy Cush technologie) lekkere schoenen waren. Door dat bericht had zangeres Maan die schoenen gekocht via mijn site via een link. Daar had deze site toen over geschreven dat Maan die schoenen had gekocht nav mijn site van dat artikel. Dat was vorig jaar. Maar door dat artikel hadden Iris Enthoven, Fresia CousiƱo Arias en een vriendin van Maan ook diezelfde schoenen via een link in dat artikel via mijn site gekocht en wist dus dat die BN’ers daardoor ook een vaste bezoekster waren. Die schoenen kan je alleen via een bepaalde site op de site van Vans bestellen en niet in een webshop. Dus het moet wel heel toevallig zijn, als al die BN’ers op precies dezelfde periode dezelfde schoenen kopen, die de site eigenaar ook heeft gehad. Maar nou komt het. Er is nog iemand geweest die vorig jaar via mijn site, via de link op het artikel van Maan op deze site dezelfde paar schoenen heeft gekocht. En dat is Kim van Oplichters in het Buitenland vroeger van Kees van der Spek. Zij was van 2017 tot 2020 te zien in dat programma om oplichters te ontmaskeren. Zij ging meestal mee om Kees van der Spek te helpen. De site eigenaar had haar ooit gemaild met het bestaan van deze site. Maar je, dan weet je niet of zij ook die site bezoekt. Maar als zij ook diezelfde schoenen heeft aangeschaft via een link op deze site vorig jaar, dan is de kans supergroot dat zij ook een vaste bezoekster is. Hieronder zie je nog een foto van haar, met de schoenen ernaast die de site aanprees en andere BN’ers dat ook kochten. De foto eronder is van Iris Enthoven en daaronder van Maan met haar vriendin die ook dezelfde schoenen hebben, gekocht via deze site ooit door een link op een bericht over Maan, dat zij die schoenen had gekocht. Andere BN’ers en zij hadden toen ook deze schoenen gekocht. Dus Kim van Oplichters in het Buitenland vroeger is dus ook een vaste bezoekster. En al die BN’ers hebben er wel 80 euro voor uitgegeven. Wil jij ook die schoenen, dan kan je ze hier kopen!

ps. Fresia heeft ook dezelfde schoenen, maar daar helaas geen foto zien. Die waren te zien bij Het Perfecte Plaatje 2 weken geleden.