Er vindt Vanavond een Gesprek plaats over de Invloeden van Juice Kanalen

Vanavond is er een bijeenkomst waar mensen een kaartje kunnen kopen in de Balie in Amsterdam, waar wordt gepraat met journalisten over de gevolgen van juice kanalen, zoals deze. Hoe slecht het wel niet is voor de BN’ers. En wat BN’ers er tegen kunnen doen als ze slachtoffer worden van juice kanalen. Deze site lachte zich helemaal kapot, toen ie dat las op deze site waar mensen een kaartje kunnen kopen om mee te debatteren hoe juice kanalen aangepakt moeten worden. Laten we eerst duidelijk zijn. Zij zijn namelijk journalisten en moeten zich aan bepaalde voorwaarden van hun baas houden, waar juice kanalen niks mee te maken hebben. Juice kanalen zijn eigen baas en wij mogen zelf bepalen wat we wel en niet publiceren. Ten tweede is het zo dat haar baan erdoor beinvloed wordt. Zij wil natuurlijk ook de vrijheid hebben als journalist om dingen te publiceren die ze maar wil, maar dat kan ze niet omdat het niet van haar baas/opdrachtgever mag. En daar zitten bij die vrouwen die die bijeenkomst hebben georganiseerd de frustratie. Zij kunnen niet de vrijheid hebben die juice kanalen hebben. Gewoon pure jaloezie naar juice kanalen toe. En ten derde omtrent het feit of journalisten of BN’ers juice kanalen wel of niet wat vinden. Ze bezoeken het. Ze weten dat ze bekend zijn en dat er over ze geschreven mag worden. De meeste dingen zijn gewoon op waarheid gebaseerd. En als RTL Boulevard en Shownieuws het mogen doen, wat ook juice kanalen zijn of andersom dat juice kanalen gewoon showbizzsites zijn, dan mogen wij (juice kanalen) ook gewoon nieuws melden. We doen niks anders dan grote media. En showbizzsites (hoe juice kanalen) vroeger heette, hebben altijd bestaan sinds 2005. Maar ipv een site, is het nu vaak een instagram/youtube kanaal. Zo zie je maar. Eerst probeerde de media juice kanalen uit te schakelen door continue negatief te zijn en rechtszaken te starten, om ze zo uit te schakelen wat vaak BN’ers deden in opdracht de media. En nu zijn er dan journalisten die hun persvrijheid zien verdwijnen, aangezien ze jaloers zijn dat juice kanalen meer mogen. Dan heeft de site maar 1 tip. Dan moet je maar ook een eigen juice kanaal starten. Dan heb je ook alle vrijheid. Dacht deze site dat de storm aan juice haat nu wel voorbij was. Blijken er toch nog mensen te zijn die er alles aan doen om juice kanalen uit te schakelen. Wil je meer lezen omtrent de bijeenkomst waar gedebatteerd wordt over juice kanalen hoe ze die aan moeten pakken, klik dan HIER! De site eigenaar is expres niet naar die bijeenkomst gegaan. Want als ik dit allemaal zou zeggen in de zaal waar ze juist juice kanalen aan willen pakken, dan zou het anders alleen maar uit de hand lopen. En mensen die een ticket voor de leuk hebben gekocht, zouden dan door deze site een minder leuke avond hebben gehad. Maar die journalisten die deze avond hebben geregeld, die weten ook wel dat ze dit alleen maar doen wegens jaloezie aan persvrijheid die juice kanalen hebben. En omtrent juice kanalen die over BN’ers schrijven. Als BN’ers iets doen wat niet aan de haak is, dan hadden ze maar beter moeten gedragen. Er geldt dan maatschappelijk belang volgens de wet. Dan hadden ze maar niet bekend moeten worden. Ze wisten waar ze aan begonnen toen ze bekend werden. En dat ze juice kanalen niks vinden en de rest van de media wel over ze mag schrijven, is omdat ze van die bedrijven veel publiciteit krijgen en veel aan ze verdienen zoals bv interviews. Met geld is dan opeens alles te koop.