Waar kan je allemaal Naartoe omtrent Theater deze Zomer

Qua concerten en festivals kan je overal naartoe deze zomer. Maar hoe zit het met theater en toneelvoorstellingen, aangezien op 1 juli alle theaters sluiten tot 1 september. Waar kan je dan terecht om theatervoorstellingen te zien? Het antwoord is heel simpel. Daarvoor moet je naar de Parade die in verschillende steden, gedurende 2 weken per stad daar zijn. In totaal doen ze 5 plaatsen aan. Over een paar dagen binnen ze in Eindhoven en Rotterdam, gevolgd door Den Haag, Utrecht en als laatste Amsterdam eind augustus. Daar worden voorstellingen gehouden van een half uur door ongeveer 30 professionele theatergezelschappen. Je gaat naar de Parade (theaterfestival) en op zo’n avond ga je naar 2 of 3 voorstellingen van elk een half uur per stuk. Je moet dan goed kijken naar de tijden wanneer, welke voorstelling gegeven wordt. Je moet de voorstellingen van tevoren boeken op de site van de Parade. Alle voorstellingen zijn overdekt in tenten en er zijn ook zat eetgelegenheden, waar je onder kan schuilen. Dus mocht het regenen, dan nog kan je er gewoon naartoe en kan je overal schuilen, waardoor je droog blijft. Maar als je slim bent, ga je pas als je weet dat het zeker droog is. Dit allemaal kan je reserveren/boeken op de site van de Parade door HIER te klikken! Verder kan je ook naar de voorstelling in het Bostheater van anderhalf uur/2 uur (volwaardige voorstelling) van de makers van de Warme Winkel. Die voorstelling heet Het Zomeroffer is dagelijks te bewonderen vanaf 25 juni tot 10 augustus. Dit is buiten in het bos bij het Bostheater en dus niet overdekt. Let dus goed op als het misschien gaat regenen. Meer informatie omtrent die voorstelling lees je HIER!