Veel BN’ers gaan Nu al op Vakantie door Waarschijnlijk het Slechte Weer of het EK

Niet iedereen gaat op vakantie, aangezien veel mensen en dus ook BN’ers, naar festivals gaan en dagjes uit. Misschien hooguit een keer een weekendje Frankrijk. Maar veel BN’ers gaan natuurlijk wel op vakantie. En het lijkt erop dat de meeste BN’ers al op vakantie zijn of zijn geweest afgelopen mei. En dus niet in juli of augustus wat normaal gesproken is. Zelf denkt de site dat het slechte weer in Nederland parte speelt. En het EK is misschien ook een reden, aangezien sommigen er niks mee hebben. Dus dan kan je beter nu op vakantie gaan en in de maanden juli en augustus dagjes uit. Ook is het natuurlijk goedkoper. Maar dan zouden BN’ers dat ook afgelopen jaren hebben gedaan. Maar heel gek. Het lijkt net alsof na de maand juni de meeste BN’ers al op vakantie zijn geweest. Dit weet de site van Instagram profielen van BN’ers