Fresia Cousiño Arias is een Vaste Bezoekster van de Site

Bij het Perfecte Plaatje is deze site erachter gekomen dat Fresia Cousiño Arias een vaste bezoekster van de site is. Tenminste hoogstwaarschijnlijk. Ze had namelijk een bepaald soort schoenen aan die je alleen via een bepaalde site kan bestellen (Vans schoenen met zwart witte ruitjes). Deze site had vorig jaar daar over geschreven omtrent die schoenen. Toen bleek dat Maan en Iris Enthoven door mijn site die schoenen had gekocht. En aangezien zij ook precies diezelfde schoenen aanhad, waarvan je dat alleen kon weten via mijn site, is zij dus ook zeer waarschijnlijk een vaste bezoekster. Je kon ook immers aan de schoenen zien (Comfy Cush techniek met extra dikke zool), dat het precies diezelfde schoenen waren die je toen alleen via een link via deze site kon kopen op de site van Vans. Dus zij is een vaste bezoekster van de site.