Anna Nooshin laat Zien wat Verbande Huid door Zon en Cosmetica met je doet (en wat alcohol met je doet)

Op de foto hieronder kan je zien dat Anna Nooshin een scan van haar gezicht heeft laten maken, hoe slecht en verbrand of geirriteerd haar huid er aan toe is. De donkere plekken geven aan dat het verbrand of geirriteerd is door zon of cosmetica. Zo zie je dus dat ze vaak aan het zonnen is. Maar ook smeert ze voor reclamedoeleinden (en ook andere BN’ers) behoorlijk veel cosmetica producten op haar gezicht. Je kan wel douchegel/zeep/of wat dan ook op je gezicht smeren. Maar het mag geen alcohol bevatten (benzyl alcohol en gleceryl alcohol). Door dat alcohol, net als in je lichaam bij een wijntje, gaat de huid irriteren. Als je bij de ingredienten kijkt van cosmetica producten, zijn er zat producten waar geen alcohol in zit. Maar blijkbaar promoot ze ook cosmetica waar wel alcohol in zit. En als je goed kijkt, dan zie je met name de donkere plekken op plekken (waar het geirriteerd is), waar je normaal cosmetica producten insmeert. Maw, ze is meer verbrand/geirriteerd door cosmetica producten die ze promoot waar benzyl alcohol/glyceryl alcohol in zit, dan door de zon. Ze moet dus producten gebruiken waar bij de ingredienten geen alcohol in zit. Dan gaat die irritatie vanzelf weg. En zo zit het ook met alcohol. Want of je nou producten op je gezicht smeert met alcohol erin en daardoor direct/indirect een rode huid krijgt. Of dat je alcohol drinkt. Het is hetzelfde. Het is dat de huid er beter tegen kan. Maar als je huid net zo gevoelig als vlees in je lichaam, dan had je kans gehad op huidkanker. Want als dagelijks alcohol drinkt, vergroot je daardoor ook de kans op kanker. En dat geldt hetzelfde voor sommige cosmetica producten. Tip is. Smeer alleen cosmetica producten waar geen benzyl/glyceryl alcohol in zit op je gezicht of lichaam. Zie je bij de ingrienten op de achterkant van de verpakking dat wel staan, vervang het voor een ander product waar het niet in zit. Maar omtrent dit bericht wil de site dus zeggen, dat door zo’n scan blijkt dat BN’ers wel producten kunnen promoten, maar uiteindelijk producten promoten wat niet goed voor je lichaam en deze scan van Anna Nooshin ook is bewezen. Ze kan haar portemonnee wel mee vullen. Maar voor sommige producten waar alcohol in zit, kan ze dat beter voortaan niet meer doen en alleen producten promoten waar geen benzyl/glyceryl alchohol in zit. Hieronder zie je een foto van de scan. De donkere delen zijn geirriteerd door de zon of cosmetica.