Merel Ek is Niet meer Welkom bij Vandaag Inside door Racisme Rel

Merel Ek heeft vorige week een aanvaring in de uitzending met Johan Derksen gehad, waarom hij geen sorry kan zeggen wegens in haar ogen racistische uitspraak omtrent Habtamu de Hoop. Johan Derksen weigerde om sorry te zeggen. En in de uitzending was daar een behoorlijke discussie over. Johan Derksen zei toen nog dat ze door haar niet de les laat lezen/door haar hem laat heropvoeden. Daardoor is er waarschijnlijk iets gebeurd, waardoor Merel Ek niet meer welkom is. Ze was er elke week. Soms zelfs 2 keer per week. Maar deze week is ze niet uitgenodigd geweest. Dus dan kan je nagaan dat ze de komende weken ook niet welkom is. Net als Pieter Cobelens (die gisteren voor het eerst zat sinds een jaar), hadden zij ook een aanvaring met elkaar (met Vandaag Inside). Daardoor was hij ook niet uitgenodigd. Voor Merel Ek is dit wel ernstig. Ze doet normaal politiek verslag vanuit Den Haag voor Hart van Nederland. Maar haar echte bekendheid kreeg ze bij Vandaag Inside. Nu ze na 2 jaar niet meer welkom is, zal haar populariteit enorm afnemen. Maar toch is het te gek voor woorden. Iemand zegt wat verkeerds. Je doet je mond open en je wordt gecanceld in dat programma. Dat is ook de reden geweest dat werknemers bij de Publieke Omroep niks zeiden, omdat ze bang waren voor gevolgen. Dus konden bepaalde werknemers/BN’ers hun gang lekker gaan. En zo ging dat ook bij de Voice en in de acteerwereld bij Job Gosschalk. En nu dacht Merel Ek er tegen in te gaan. En goed ook. Maar wel als gevolg dat ze niet meer welkom is bij Vandaag Inside. Het kan zijn dat ze over een tijdje toch weer welkom is. Maar ja, ze is dan wel een tijdje gecanceld/geschorst geweest om iets recht te zetten wat krom is. Mocht Merel dit lezen en anders in elkaar blijken te zitten, dan moet ze maar even contact opnemen via de Contact pagina, zodat deze site het kan wijzigen als iets niet klopt.