Poll/Enquete: Wat voor Tips of BN’ertjes Day ben je ooit Geweest/heb je gevolgd?

Het afgelopen anderhalf jaar is er af en toe een BN’ertjes Day geweest, zoals bv naar theatervoorstellingen. Onbekende mensen zijn er geweest, maar ook BN’ers. Ook zijn er op andere plekken BN’ertjes Day’s geweest. Maar naast dat heeft de site ook af en toe tips gegeven omtrent iets. Bv een produkt wat BN’ers goed zou kunnen bevallen. Of andere tips. In totaal zijn er wel 30 BN’ertjes Day’s en tips geweest. Maar de site weet niet wie wat heeft opgevolgd. Het maakt dan niks uit of je een bezoeker of een BN’er bent. De site heeft tientallen tips en BN’ertjes Day gehad, maar tot de dag van vandaag niet wie wat heeft opgevolgd/gedaan. Daarom een korte enquete hieronder waar men kan invullen als ze ooit een tip op de site hebben opgevolgd/aangeschaft. Of als ze ooit naar een BN’ertjes Day zijn geweest. Heb je ooit een tip of BN’ertjes Day opgevolgd, vul het hieronder in. Er wordt totaal niks gepubliceerd en je blijft gewoon anoniem. De informatie is puur voor de site eigenaar die dan weet wat voor tips/BN’ertjes Day’s bezoekers en BN’ers hebben gedaan. Dus heb je ooit een tip gevolgd/produkt aangeschaft door deze site. Of ooit een BN’ertjes Day’s hebben bijgewoond. Geef het hieronder aan met wat persoonlijke vragen, zodat de site weet wat voor mensen hebben aangeschaft. Dus heb je ooit wat opgevolgd, vertel het in de enquete hieronder.

Selecteer een geldig formulier