Maan zegt dat ze Muziek aan het Maken is en wil Niet Optreden

Maan heeft een bericht op internet achtergelaten dat ze in 2024 niet gaat optreden, maar liever muziek gaat maken. Dat is een beetje vreemd. Waarom zou je niet optreden en geld mee verdienen, aangezien optreden niet veel tijd in beslag neemt. Ze zegt bezig te zijn met muziek maken en dat men niet moet geloven dat ze wat heeft. Maar ja, dat kan ze wel zeggen. Maar vaak blijkt dat BN’ers veel dingen bij elkaar liegen. Wel is opvallend dat ze wel een foto heeft laten maken met de tekst “New Music, No Show”. Het kan ook zijn dat de nieuwe single No Show heet en daarom even geen optredens doet. Ze moet het zelf weten. Maar ze kan niet zeggen dat ze nooit last van een dip heeft. Anders had ze haar stress begin 2022, niet op deze site afgewerkt. Maar hoe je het went of keert. Of ze mentaal nu even last heeft of dat ze muziek aan het maken is. Als je optredens afzegt voor heel 2024, je verwijdert al je foto’s op Instagram, laat niks van je horen terwijl ze goed scoorde met de single Stiekem en daardoor veel geld mee kan verdienen. Dan is er wel wat meer aan de hand. Imagotechnisch is het niet zo slim om te zeggen dat je in een dip zit. Maar achter de schermen is het misschien wel zo. BN’ers zeggen vaak dingen die niet waar zijn. Maar deze site is ook zo. Dat als zij beweert dat het niet zo is, dan moet deze site ook haar verhaal laten horen. Daarom de tekst hieronder van haar Instagram met bijbehorende foto.

HEBBEN JULLIE ME GEMIST? AFGELOPEN TIJD DE VRIJHEID GENOMEN OM TE ZOEKEN EN VINDEN WAT IK WIL GAAN MAKEN, MEZELF HERONTDEKKEN EN AF TE TASTEN WAAR 8 JAAR MUZIEK ME HEEFT GEBRACHT. GEVONDEN WAT IK ZOCHT. EEN NEW ERA, NIEUWE MUZIEK. OM KOMEND JAAR HIERAAN TE WERKEN GA IK GEEN FESTIVAL SHOWS SPELEN DEZE ZOMER, ZIE JULLIE DAARNA WEER. STAY TUNED. #albumloading

P.S. HET GAAT BETER DAN OOIT, LAAT JE DOOR NIKS OF NIEMAND IETS ANDERS WIJSMAKEN <3

BN’ertjes: Ze zegt wel alsof ze even niks van zich heeft laten horen. De single Stiekem stamt uit augutus 2022. Dus na anderhalf jaar geen single uit te hebben gebracht en pas eind 2024/2025, met nieuwe muziek te noemen, kan je niet eventjes noemen. De site vindt het allemaal bij elkaar wel een vreemd verhaal, maar denkt nog steeds dat ze het mentaal wat minder heeft op dit moment, wat juice kanalen ook beweren.