Helene Hendriks blijkt een Vriend te Hebben die 22 Jaar Ouder is

Helene Hendriks is nu 44 jaar. Maar wat men niet weet is dat ze een vriend heeft die ouder blijkt te zijn. Wel 22 jaar ouder om te verstaan. Dat is hetzelfde als dat zij nu met een man 22 jaar wat zou hebben. Hij is nu 66 jaar en gewoon bejaard, terwijl zij nog volop in het leven staat. De site heeft een foto van hem gezien, maar het is niet dat je denkt dat je nou heel aantrekkelijk is. Gewoon normaal. Dus hoe kan zij als bekende vrouw een vriend hebben die nu 66 jaar is. Er gaan geruchten dat ze zelfs trouwplannen hebben. Maar Helene Hendriks wil haar relatie geheim houden. Daarom zegt de site ook niks. Maar waarschijnlijk ook om deze reden dat hij een stuk ouder is. Zij had zijn dochter kunnen zijn. Dit heeft Reality FBI ontdekt.