Iris Enthoven is ook een Vaste Bezoekster van de Site

De site wist altijd al dat Iris Enthoven een vaste bezoekster was, aangezien ze vaak sexy foto’s maakt nav deze site, omdat veel BN’ers het ook doen. Maar nu heb ik haar kunnen betrappen. Wel op haar schoenen. Ze heeft speciale Vans Comfy Cush schoenen aan die je alleen op Vans.com kan bestellen. Zogenaamde Slip On schoenen (schoenen zonder veters). Ooit in de tijd dat de site nog anders heette, had deze site als tip doorgegeven dat Vans Slip On schoenen heel lekker zitten. Als tip voor BN’ers die bv moeten optreden. En van Vans Slip On schoenen met Comfy Cush zool, kan je maar 4 soorten bestellen. En toevallig had Maan die schoenen besteld, waardoor de site ook wist dat zij deze site bezoekt. Zie link hier! Maar daar stond weer een link naar die schoenen die Maan toen had gekocht van Vans. En die paar schoenen heeft Iris Enthoven toevallig ook. Dus via die link via die pagina. Je kan het nergens anders krijgen. Alleen maar online via Vans.com. Dus de kans is heel groot, dat zij die schoenen via die link via deze site heeft gekocht en dus een vaste bezoekster is. Hieronder kan je zien dat ze dezelfde schoenen aan heeft die ze via deze site heeft besteld.

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Je maakt gebruik van een Ad Blocker!

Deze site ziet dat je een Ad Blocker hebt geinstalleerd. Door de Ad Blocker worden bezoekersaantallen niet geregistreerd en doet de site het niet optimaal, omdat onderdelen niet geladen worden. Om die reden kan je geen toegang tot de site krijgen. Daarom ben je verplicht om de Ad Blocker uit te zetten om daarna wel toegang te kunnen krijgen. Klik na het uitzetten op Site opnieuw starten om vervolgens wel toegang tot de site te krijgen.