Waarom is de Relatie van Gwen van Poorten na 7 jaar Voorbij?

Gwen van Poorten meldt op haar Instagram dat haar relatie na 7 jaar voorbij is. Maar ja, wat is de reden? Ze waren zelfs verloofd en dan ga je niet zomaar de relatie na 7 jaar verbreken, waarbij zelfs de bedoeling was dat ze ging trouwen. Er is dus iets gebeurd wat de breuk heeft veroorzaakt. Denk dan niet aan ruzie of wat dan ook. Meestal gaan mensen bij zulke dingen na een jaar uit elkaar. Denk eerder maar aan vreemdgaan of iets anders wat de relatie van hun heeft veranderd. Misschien wou zij aan kinderen beginnen en hij niet. Of misschien wou Gwen van Poorten een open relatie? Dat doen veel BN’ers. Wat het ook is. Het is niet door ruzie gekomen. Maar meer door iets, waarbij hun relatie zou veranderen wat de 1 van de 2 niet heeft geaccepteerd.

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Je maakt gebruik van een Ad Blocker!

Deze site ziet dat je een Ad Blocker hebt geinstalleerd. Door de Ad Blocker worden bezoekersaantallen niet geregistreerd en doet de site het niet optimaal, omdat onderdelen niet geladen worden. Om die reden kan je geen toegang tot de site krijgen. Daarom ben je verplicht om de Ad Blocker uit te zetten om daarna wel toegang te kunnen krijgen. Klik na het uitzetten op Site opnieuw starten om vervolgens wel toegang tot de site te krijgen.