Dionne Slagter gaat Ritalin Pillen onderzoeken

Dionne Slagter maakte vorig jaar de documentaire Moordtieten, waar ze liet zien dat siliconen borsten altijd konden lekken. Bij iedereen wat veel schade toe kon brengen. Nu gaat ze vanaf begin januari een documentaire van 3 afleveringen uitzenden over Ritalin pillen. ADHD pillen ook wel genoemd. Ruim 200.000 mensen slikken het die ADHD hebben. Maar ook veel studenten slikken het om beter te presteren, doordat ze rustiger worden. Al hebben zij het verkregen wat niet door de huisarts voor is geschreven. Dionne Slagter gaat onderzoeken hoe dat mogelijk is en wat de gevolgen zijn als je Ritalin pillen slikt die niet voor jou bedoeld zijn.

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Je maakt gebruik van een Ad Blocker!

Deze site ziet dat je een Ad Blocker hebt geinstalleerd. Door de Ad Blocker worden bezoekersaantallen niet geregistreerd en doet de site het niet optimaal, omdat onderdelen niet geladen worden. Om die reden kan je geen toegang tot de site krijgen. Daarom ben je verplicht om de Ad Blocker uit te zetten om daarna wel toegang te kunnen krijgen. Klik na het uitzetten op Site opnieuw starten om vervolgens wel toegang tot de site te krijgen.