Linda de Mol heeft weer Goed Contact met Jeroen Rietbergen

Linda de Mol en Jeroen Rietbergen gingen uit elkaar toen bleek dat hij vreemd was gegaan, nadat schandaal bij de Voice of Holland die hij vele meisjes mailde met vieze berichten. Linda de Mol had toen besloten niks meer met hem te maken te hebben. Toch bleek na een aantal maanden dat ze toch samen waren gesignaleerd. Maar nu komt de Story met het verhaal met bewijs (foto’s), dat ze samen volop dingen aan het doen zijn. Dus het lijkt erop dat ze toch weer samen zijn.

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Je maakt gebruik van een Ad Blocker!

Deze site ziet dat je een Ad Blocker hebt geinstalleerd. Door de Ad Blocker worden bezoekersaantallen niet geregistreerd en doet de site het niet optimaal, omdat onderdelen niet geladen worden. Om die reden kan je geen toegang tot de site krijgen. Daarom ben je verplicht om de Ad Blocker uit te zetten om daarna wel toegang te kunnen krijgen. Klik na het uitzetten op Site opnieuw starten om vervolgens wel toegang tot de site te krijgen.