Gaat het Kind van Anna Nooshin Heen en Weer Vliegen tussen Amsterdam en New York. En waar is de Vader?

Anna Nooshin en Tijs Boermans van GTST hebben ongeveer 1 jaar een relatie, waarbij zij al na 3 maanden zwanger was. Heel snel wat niet echt normaal is. Maar er iets aan de hand, wat al helemaal niet normaal is. Over een paar maanden moet Anna Nooshin bevallen. Maar ze woont nu meer in New York, waar ze een tweede huis heeft, dan dat ze in Nederland is. Het kind hoort natuurlijk gewoon in Nederland te wonen en te blijven wonen. Want daar woont ook de vader. Maar als het aan Anna Nooshin ligt, tenminste zoals het er nu uitziet, gaat ze vaak ook met het kind naar New York. En hoe moet dat dan met het kind. Die heeft toch een vader nodig die in Nederland woont. En waarom wonen ze niet samen, als je een kind hebt? Zo’n kind heeft ook gevoel en moet ook de nederlandse taal leren. Dat gaat niet als je in Amerika bent. En dan nog. Wat moet Anna Nooshin in Amerika? Voor haar werk hoeft ze daar nauwelijks te zijn (paar weken per jaar misschien maar). Waarom moet je dan een woning daar hebben? Ze zei dat ze daar altijd van droomde. En als ze dat wil, moet dat ook doen. Maar niet icm met een kind die van Amsterdam naar New York heen en weer moet vliegen. En hoe gaat het als hij/zij 4 jaar is. Dan moet ze naar een basisschool in Amsterdam of New York. Dan kan ze niet even voor de leuk een aantal weken naar New York vliegen, als het kind leerplichtig is. Al met al een bizarre situatie. En van Tijs Boermans hoor je ook niks als vader in haar vlogs. Het lijkt net alsof hij een spermadonor is en verder niet met het kind wil bemoeien. Het is een soort egoisme van Anna Nooshin. Ik moet en zal moeder worden. Maar hoe het kind zich zometeen voelt, dan doet er dan even niet toe. Een kind heeft een vaste basis nodig met een vader als het geboren wordt. Dan moet je niet een huis in New York hebben en telkens heen en weer vliegen met een andere taal, waardoor het kind ook de nederlandse taal niet goed kan leren. En de vader moet er natuurlijk ook bijzijn. Dat gaat dus niet als zij voor de helft van de tijd in Amerika woont. Bizarre situatie.